سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

نماینده مجلس: مهریه بالای ۵ سکه دیگر زندان ندارد

حسن نوروزی سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس:اعضای کمیسیون قضائی معتقد هستند که زندان جای بزهکار است نه بدهکار از این رو بدهکار مهریه اگر توان پرداخت آن را ندارد نباید روانه زندان شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 01
کد خبر: ۷۶۰۶۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر حسن نوروزی سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس گفت:اعضای کمیسیون قضائی معتقد هستند که زندان جای بزهکار است نه بدهکار از این رو بدهکار مهریه اگر توان پرداخت آن را ندارد نباید روانه زندان شود.

حسن نوروزی بابیان اینکه بدهکاران مهریه به جای زندان باید آزاد باشند تا بتوانند کار کند تا مهریه خود را پرداخت کند، گفت: در مجلس گذشته قانونی در رابطه با مهریه مصوب شد که بالای ۱۱۰ سکه مهریه زندان نخواهد داشت از این رو و با توجه به افزایش قیمت سکه کمیسیون قضایی مجلس یازدهم طرحی مدنظر دارد که مهریه بیش از ۵ سکه زندان نداشته باشد.

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس ادامه داد: در چند سال گذشته قیمت سکه متعادل و معقول بود، اما اکنون این قیمت به بالای ۱۰ میلیون تومان رسیده است و افراد بدهکار مهریه نمی‌توانند این مبلغ گزاف را پرداخت کنند.

حسن نوروزی در پایان گفت: هفته آینده کلیات طرح در کمیسیون قضایی مجلس بررسی خواهد شد و به زودی این طرح را به صحن علنی ارسال خواهیم کرد.

تابناک

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
جنگل
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
0
0
خیلی‌عالیه‌واقعن‌مردان‌ازدست‌زنان‌فراری‌ومتواری‌شدنه‌وکاروشغلشون‌روازدست‌دادنه‌.بهتره‌هرچه‌سریعترتصویب‌بشه‌تااین‌بیچارهابه‌خانه‌وکاشانه‌خودبرگردندتامشکلات‌جدیدتربراشون‌درست‌نشده.
خواب
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۳
0
0
مدافعان‌حقوق‌زن‌شما‌باعث‌ازهم‌گسستگی‌خانوادهاشدیدچون‌زنهارابه‌اشتباه‌انداختین‌وهنوز‌هم‌دست‌بردارنیستین‌‌.این‌مردان‌بیچاره‌توان‌پرداخت‌مهریه‌ندارن‌.